Mediumet Marianne

Mariannes bemötande av dig som kund är positivt och lugnt. De arbetsområden som hon är bäst på är parrelationer med problem, konflikter och konflikthantering. Har du problem med dina barn eller vänner, kan Marianne ge dig råd hur du hanterar det på bästa sätt. Står du vid ett vägskäl och ska välja väg, kan hon beskriva vad vägvalen kan innebära för dig. Utifrån det kan du själv fatta ett beslut om vad som skulle kunna vara bäst för dig. Har du eget företag kan Marianne tipsa dig om vad du bör lägga energin på för att öka omsättningen t.ex.

Medial rådgivning innebär att Marianne beskriver din livssituation och vem du är som person. Hon kan också beskriva dina starka och svaga sidor. Om du själv vill ha en förändring i ditt liv, kan Marianne lyfta fram det som är viktigast för dig att börja med. Vill du sedan forstsätta jobba med dig själv, kan Marianne ge dig verktygen till att lyckas. Det gäller även om du vill att parrelationen ska bli bättre.

Marianne kan också berätta om dina tidigare liv och hur det påverkar ditt liv i dag. Har du frågor om nära och kära som finns på andra sidan, så kan hon tolka svaren till dig. Vill du ha en beskrivning av hur ditt liv ser ut i dag och några månader framåt, tar Marianne hjälp av Tarotkorten.

Lever du ett stressat liv och känner att du vill göra något åt det, är Marianne duktig på avslappning, stresshantering och mental träning.

Marianne är även diplomerad näringsrådgivare och du kan göra en detox fotbadsbehandling hos henne eller på Hälsocompaniet.